O nama

Mi smo internet prodavnica džempera renomiranih domaćih proizvođača, koji se bave izradom džempera nekoliko decenija. Dugi niz godina opstanka kako na našem i inostranom tržištu, govori o odličnom kvalitetu džempera, njihovoj postojanosti, dizajnu i sve to po pristupačnim cenama. Ujedno smo i najveći smo distributeri udžbenika na našem tržištu putem interneta www.udzbenikonline.rs ,www.udzbenik.rs, a sada već i proizvoda od plastike putem stranice plastikaonline.rs . Imamo već sada preko 30.000 zadovoljnih internet kupaca u našoj zemlji. Cilj nam je da svaka porudžbina bude brzo, kvalitetno i povoljno dostavljena svakom našem kupcu. Vaše zadovoljstvo je nama najviši prioritet.

Nastojimo da imamo veoma veliki asortiman svih proizvoda od plastike, udžbenika i odevnih štrikanih predmeta "Džempera" gde nam je naviše važno da 80% svih proizvoda budu baš domaći proizvodi. Samo 20%  proizvoda mogu da budu uvozni (poreklo robe - Turksa, Nemačka, Kina). Kupujmo domaće, pomažemo našoj privredi, pravimo održiv sistem zapošljavanja i zarada, dajemo šansu domaćim proizvođačima da napreduju u daljem radu, razvoju i budu konkurentni kako na našem tako i na inostranom tržištu.

Svi naši štrikani proizvodi tj džemperi su domaćeg porekla i proizvode iskjučivo u našoj zemlji, od naših radnika. Ti proizvodi su nesumnjivo odličnog kvaliteta, vrhunskog dizajna i veoma pristupačnih cena. 

Sedište i naziv naše firme "Školarac IN", Duška Ivančevića 3, Inđija 


O Nama

Mi smo internet prodavnica koja se bavi online prodajom preko 7 godina. Vodeći smo distributeri udžbenika i proizvoda od plastike na našem tržištu putem interneta www.udzbenikonline.rs , www.udzbenik.rs , www.plastikaonline.rs .Imamo već sada preko 15.000 zadovoljnih internet kupaca u našoj zemlji. Cilj nam je da svaka porudžbina bude brzo, kvalitetno i povoljno dostavljena svakom našem kupcu. Vaše zadovoljstvo je nama najviši prioritet.

Pullover

Duška Ivančecića 3, Inđija
062554174
022/560782
info@pullover.rs