Informacije o dostavi


Prodaja štrikanih i drugih odevnih predmeta se vrši tako što kupac putem našeg sajta pregleda i odabere svoje proizvode, ostavi svoje podatke i naš operater ga kontaktira putem telefona tj daje kupcu informaciju o statusu njegove porudžbenice.

Da bi prodaja bila efikasna, neophodno je da kupac ostavi sve svoje validne podatke (adresu i broj mob telefona) kako bi dostava bila brza i sigurna.

Prodaja naših proizvoda je jedino moguća samo na teritoriji Srbije.

Zbog mogućnosti greške prilikom telefonskih poručivanja proizvoda, molimo sve kupce da svoje proizvode poruče isključivo preko našeg sajta. Samo za greške prilikom internet poručivanja, mi snosimo odgovornost!

Boje proizvoda: Ne možemo uvek garantovati za tačno stanje artikala po bojama. Zbog velikog izbora boja naših odevnih predmeta, uvek se prvo konsultujemo sa kupcem ukoliko određene boje nema na stanju, da li želi drugu boju ili odustaje od porudžbenice. Zato možemo sigurno garantovati da nikad na svoju ruku nećemo slati proizvode kupcima ukoliko nisu određenih boja koje su prvo bile poručene.

Postoji mogučnost da pojedine artikle nemamo trenutno na stanju i da su u procesu poručivanja!!! Stoga molimo sve kupce za strepljenje kako bi proizvodi mogli nesmetano doći do njih.

DOSTAVA:  BESPLATNA DOSTAVA!!! - (posle ostavljenih podataka nakon kupovine, odabrati opciju besplatne pošiljke!)

REKLAMACIJE:

Za sve neodgovarajuće veličine, vršimo zamenu ili povrat novca. Ukoliko se kupac odluči da menja proizvod ili želi novac da se vrati nazad na njegov tekući račun, troškove poštarine snosi kupac u svim daljim pravcima (naša cena poštarine je 170 din u jednom pravcu)

Rok za reklamaciju od trenutka preuzimanja pošiljke je 24h (proizvod nije onaj koji ste poručili, drugi model, nije upakovano po dogovoru i sl).

- broj porudžbine

- ime i prezime na koga je glasila pošiljka

- razlog reklamacije 

Rok za odgovor reklamacije je 8 radnih dana. 

Oštećenja / lom u transportu: Ukoliko je paket polomljen, oštećen, izgreban, u roku od 24h treba da kontaktirate reklamacije brze pošte koja vam je dostavila paket! Stoga sve kupce molimo da čim prime pošiljku da dobro prekontrolišu svoj paket.  Reklamacije šaljete na info@plastikaonline.rs zajedno sa sledećim podacima:

Ukoliko je došlo do loma molimo sve kupce da sačuvaju sva pakovanja u kojima je bio paket.

Ukoliko kupac želi da zameni svoj proizvod za drugi (predomisli se), zakonski rok je 14 dana, stim da kupac snosi troškove dostave. Proizvod ne sme biti korišćen i mora se vratiti u istom pakovanju kako je stigao do vas, kako se ne bi polomio prilikom transporta.

Pri reklamaciji, kupac prvo treba da vrati proizvod na uvid u naše prostorije (Mitrovdanska 5a, 22320 Inđija). Ukoliko je sve u redu i reklamacija bude uvažena, mi tek onda šaljemo novi proizvod. 

Hvala vam na razumevanju,

 

Status porudžbine:

Objašnjenje statusa porudžbine:
1.Vaša porudžbina je data na spremanje Očekujte da vas uskoro kontaktira naš operater oko dostave i provere identiteta kupca. Ukoliko se ne budete javljali na telefon, udžbenik/knjige nećemo isporučivati. Ukoliko se niste javili, operate će vas opet pozvati. Operater će nakon drugog telefonskog pokušaja da vam pošalje SMS/VIBER poruku na vaš ostavljeni broj mobilnog telefona. Ukoliko niste u prilici da se javite, možete porudžbinu potvrditi i putem SMS/VIBER poruke. Napomena: Postoji mogućnost da je artikal poručen istovremeno od strane drugog kupca i da vašeg artikla ne bude više na stanju u datom trenutku. Takođe o ovoj promeni ćemo vas izvestiti telefonski ili putem imejla. Rok za isporuku je najkasnije do 7 dana!)
3.Nema na stanju! (Žao nam je! Trenutno artikla više nema na stanju. Ukoliko želite da vas obavestimo pri njegovom dolasku, potvrdite nam na naš imejl sa vašim brojem porudžbine info@plastikaonline.rs). Ovu poruku dobijate kada artikala iz nekog razloga više ne bude u datom trenutku.
4.Vaša porudžbina je poslata! (Poštovani, očekujte artikal uskoro na vašoj adresi. Napomena: javite se kuriru brze pošte kad vas bude zvao na telefon kako bi mogao da prema proceduri izvrši dostavu artikala)
5.Porudžbina je otkazana! (Kupac je otkazao porudžbinu!) Uvek vam je omogućeno da otkažete vašu porudžbinu sve dok ne dobijete poruku da je vaša porudžbina poslata.


O Nama

Mi smo internet prodavnica koja se bavi online prodajom preko 7 godina. Vodeći smo distributeri udžbenika i proizvoda od plastike na našem tržištu putem interneta www.udzbenikonline.rs , www.udzbenik.rs , www.plastikaonline.rs .Imamo već sada preko 15.000 zadovoljnih internet kupaca u našoj zemlji. Cilj nam je da svaka porudžbina bude brzo, kvalitetno i povoljno dostavljena svakom našem kupcu. Vaše zadovoljstvo je nama najviši prioritet.

Pullover

Duška Ivančecića 3, Inđija
062554174
022/560782
info@pullover.rs